Workshop // Pizza
In een pizza oven bak je échte pizza’s; door de gelijkmatige warmteverdeling en massieve bodem krijg je de perfect krokante pizzabodem.
30 pizza's per uur
Bak 30 pizza's per uur, ideaal voor familiedagen, feesten en evenementen.
300 °C
Bakken met een temperatuur tot 300 °C.
Authentieke smaak
Authentieke smaak van de hout gestookte steenoven.
Workshop pizza’s bakken in een pizza oven
In onze sfeervolle tuin organiseren wij het hele jaar door workshops ‘bakken met een houtgestookte steenoven’. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten met vrienden, familie of collega’s ben je samen aan het bakken. Dat zorgt steeds weer voor een ontspannen en gezellige sfeer! Tijdens de workshop pizza bakken in een hout gestookte pizza oven bakken we jouw favoriete pizza’s zelf. Je leert enkele van Mieke’s heerlijke recepten voor sauzen en toppings voor op de pizzabodem.
Recepten
De beste pizzasaus (zelf pizzasaus maken)
Zelf pizzasaus maken De beste pizzasaus koop je niet kant en klaar. Zelf pizzasaus maken is namelijk super gemakkelijk, snel… Read More
Pizza met zalm en brie
Een pizza waarbij de zee en Franse kaas bij elkaar komen. Een verrassend smaakvolle combinatie! Ingredienten: - Paturain (om te bakken)… Read More
Verrukkelijke pizza met peer
Dit is een pizza waarbij eenvoud voorop staat. Geen hoogdravende ingrediënten, maar wel een zeer subtiele pizza! Ingredienten: - Geitenkaas - Crème… Read More